Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Τι έγινε «γατούλα»; (νιάου) Τι σας έκαναν οι μάου-μάου;


Τι έγινε «γατούλα»; (νιάου)
Τι σας έκαναν οι μάου-μάου; Καλό το ξέσκισμα;



Τι γράφει η εφημερίδα «Αθλητική «Ωρα»; Για ρεσιτάλ αλητείας; Γιατί λέει ο προπονητής του ΠΑΟΚ και κάποιοι παίκτες του έδειξαν τα γεννητικά τους όργανα προς τον πάγκο της ΑΕΚ και δη τον Χιμένεθ..
Μήπως ξέχασαν ότι εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα προκαλούν οι ΑΕΚτζήδες με προκλητικές και υποτιμητικές δηλώσεις για την ομάδα του ΠΑΟΚ; Για να τις ξαναδιαβάσουν. Για να ξαναδιαβάσουν την ίδια τους την εφημερίδα.
Για να θυμηθούν την γενικότερη συμπεριφορά και τις δηλώσεις του Χαμένεθ (Χιμένεθ) και την προσβλητική αναφορά στον Λουτσέσκου:
Με αποκορύφωμα τις δηλώσεις του Μελισσανίδη, του Τίγρη  όταν όλα είχαν κριθεί. Το ξέσπασμα του με τους Μάο-Μάο και τα κομμωτήρια!!!
Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο Μελισσανίδης προκαλεί με δηλώσεις και ενέργειες. Για Μελισσανίδη ήταν μεγάλο πράγμα που κρατήθηκε τόσο καιρό. Αυτό όμως το κάνει εκ του ασφαλούς, γιατί σε άλλες περιπτώσεις, «έκλασε μέντες». Σε μία τουλάχιστο παρακαλούσε… ακόμη να ξεβρωμίσει όλη η Αττική…
Λοιπόν τίγρη των Friskies. «Είμαι κι εγώ ένας από τους μάου- μάου που βάζουν βενζίνη στα βενζινάδικα της Aegean». Αυτό το Μάου-Μάου με πείραξε τόσο-όσο με πείραζε και με πρόσβαλε, όταν τις δεκαετίες του 60’, του 70’, του 80’ που κατεβαίναμε με τον ΠΑΟΚ εκεί χάμου μας φώναζαν Βούλγαρους. Είμαι πια 70 χρονών, τρίτης γενιάς πρόσφυγας. Οι πρόγονοί μου ήρθαν από την Ανατολική Ρωμυλία κυνηγημένοι από τους Βούλγαρους από το 1906. Ο παππούς μου έφυγε κρυφά το 1914 από το λιμάνι του Βασιλικού (σήμερα Τσάρεβο) με το περσικό καράβι Περσέπολις. Και με φώναζαν οι «γνήσιοι Έλληνες» Βούλγαρο…
Ο Λουτσέσκου πήρε έναν ΠΑΟΚ τέλη Αυγούστου και τον έχτισε από την αρχή. «Πήρε ένα ακατέργαστο διαμάντι και το μετέτρεψες σε έναν πολύτιμο λίθο" όπως είπε και ο Ιβάν Σαββίδης. Εφτιαξε τον πιο ελκυστικό ΠΑΟΚ που έχει εμφανιστεί τα τελευταία 30 χρόνια. Αυτόν που στον τελικό απέδειξε σε όλο τον κόσμος ότι πράγματι ήταν η καλύτερη ομάδα φέτος και του την στήσανε εκμεταλλευόμενοι και τα δικά του λάθη και του έκλεψαν το πρωτάθλημα.
Αυτό ο ΠΑΟΚ είναι που διέλυσε την ομάδα σου. Τινααυτό ρε; ( που είπε και ο μεγάλος Βιερίνια). Είναι το πιο μάγκικο κύπελλο, η πιο μάγκικη απάντηση στους χάρτινους, στους κλέφτες. Μας αμφισβήτησαν γι αυτό και η χαρά είναι μεγαλύτερη…



  


                                                   Έτσι γλεντάνε οι Μάου-Μάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου