Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

χιλιάδες στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην ΔΕΘ


ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ 83η ΔΕΘ
Χιλιάδες διαδήλωσαν απέναντι στην αντιλαϊκή κλιμάκωση και την ιμπεριαλιστική εμπλοκή
Μπροστά οι δικές μας ανάγκες και όχι τα κέρδη των λίγων
Χιλιάδες εργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, γυναίκες και νέοι συμμετείχαν στο μαζικό και γεμάτο παλμό συλλαλητήριο που οργάνωσε το απόγευμα του Σαββάτου το ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη, διαδηλώνοντας με σύνθημα «Η ανάπτυξη τους σημαίνει ΝΑΤΟ – Φτώχεια – Πόλεμοι. Βάζουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες».
Στο συλλαλητήριο παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον ΓΓ της ΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.
Στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την 83η ΔΕΘ παραβρέθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Σε δήλωση που έκανε από την πλ. Αριστοτέλους, τόνισε:
«Σήμερα εδώ από τη Θεσσαλονίκη, σε μια αστυνομοκρατούμενη - αμερικανοκρατούμενη πόλη, διαδηλώνουμε κάτω από τις σημαίες του ΠΑΜΕ, για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.
Οχτώ χρόνια τώρα εναλλάξ οι κυβερνήσεις της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, μας έφεραν σε έναν εργασιακό μεσαίωνα. Η επόμενη μέρα του κυρίου Τσίπρα δεν έχει να διαφέρει σε τίποτα από την προηγούμενη. Γιατί συνεχώς θα υπάρχουν, απ' ό,τι φαίνεται, οι μνημονιακοί νόμοι, οι αντιλαϊκοί νόμοι, θα υπάρχει ο λαός μας να υποφέρει κάτω από τη φτώχεια και την ανεργία, θα υπάρχουν οι αμερικανοΝΑΤΟικοί σχεδιασμοί εδώ στην περιοχή, κάτω από τους οποίους η κυβέρνηση έχει δώσει γην και ύδωρ όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου