Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Πελετίδης: κορυφαία αυτοδιοικητική προσωπικότητα



Πελετίδης: μεγαλώνει συνεχώς η δημοτικότητά του

Αν ακόμα και τα αστικά μέσα αναγκάζονται να παραδεχτούν έναν κομμουνιστή δήμαρχο και την αύξηση της δημοτικότητάς του στο λαό της Πάτρας, όλα τα σημάδια δείχνουν πως κάτι πολύ καλό κι ελπιδοφόρο συμβαίνει στους κόκκινους δήμους.

Είναι γνωστό ότι στον Κώστα Πελετίδη αρέσει να έχει μία άμεση επαφή με τους δημότες και τους πολίτες της Πάτρας. Για αυτό, άλλωστε, είναι και ένας από αυτούς που δίνει πάντα το παρών στις λαϊκές συνελεύσεις που γίνονται στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου.

Εκεί ο Δήμαρχος Πατρέων, εισπράττει την αγάπη του κόσμου που αναγνωρίζει σε αυτόν ανεξάρτητα από πολιτικές απόψεις και κομματικές ιδεεολογίες, την ανιδιοτέλειά του και την διάθεση για να προσφέρει.

Σε μία τέτοια συνέλευση πήγε το βράδυ της Τετάρτης στο ανατολικό διαμέρισμα, σε μία συνέλευση όπου ο κόσμος δεν χωρούσε στην αίθουσα. Ο καθένας που έπαιρνε τον λόγο για να μιλήσει ξεκινούσε πρώτα δίνοντας τα συγχαρητήρια του στον Δήμαρχο για την προσπάθεια που κάνει και στη συνέχεια έλεγε αυτά που ήθελε.

Είναι χαρακτηριστικό και αυτό της εκτίμησης που του τρέφει ο κόσμος, αφού είναι ίσως το μοναδικό πρόσωπο που έχει ασχοληθεί με τα κοινά της Πάτρας που δεν διστάζει να δίνει απολογία στον λαό “face to face”.


Η εκτίμηση βέβαια του κόσμου έχει σαν αποτέλεσμα και τις συνεχείς επιθέσεις που γίνονται προς την δημοτική αρχή και τον ίδιο, κυρίως από κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της Νέας Δημοκρατίας.

Η ουσία πάντως μέχρι στιγμής είναι μία: Η δημοτικότητα του Δημάρχου μέσα στον 1,5 αυτό χρόνο της θητείας του έχει εκτοξευτεί, όχι μόνο στην Πατρινή κοινωνία, αλλά και στο πανελλήνιο. Για πολλούς, στον 1,5 αυτόν χρόνο, είναι ίσως η κορυφαία αυτοδιοικητική προσωπικότητα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου