Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ Συνεχίζουν την προετοιμασία των κινητοποιήσεων του Ιούνη


ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ

Συνεχίζουν την προετοιμασία των κινητοποιήσεων 
του Ιούνη


Τις τρεις πανσυνταξιουχικές συγκεντρώσεις που έχουν προγραμματίσει για τον Ιούνη προετοιμάζουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, Δημοσίου, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ και ΠΣ Δικηγόρων.
Υπενθυμίζεται, οι συνταξιούχοι όλης της χώρας ετοιμάζονται να διαδηλώσουν:
  • Στις 13 Ιούνη, στη Θεσσαλονίκη, στις 11 π.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου (συνταξιούχοι Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας και Ηπείρου).
  • Στις 15 Ιούνη, στην Αθήνα, στις 10 π.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (συνταξιούχοι Στερεάς Ελλάδας, Αιτωλοακαρνανίας, Πελοποννήσου και Αττικής).
  • Στις 21 Ιούνη, στην Κρήτη, στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη στο Ρέθυμνο.
Κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί και στη Μυτιλήνη στις 16 Ιούνη.
Το ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ ν. Ιωαννίνων καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη. Η μεταφορά θα είναι δωρεάν και η αναχώρηση θα γίνει στις 7 π.μ. από την Ακαδημία.
Κάλεσμα στα μέλη του να συμμετάσχουν μαζικά στις συγκεντρώσεις που διοργανώνει η ΣΕΑ Συνταξιουχικών Οργανώσεων απευθύνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων Πρώην ΔΕΚΟ - Τραπεζών.
Οι συνταξιούχοι διεκδικούν: Την απόδοση στο ακέραιο κύριων και επικουρικών συντάξεων, του ΕΚΑΣ, των μερισμάτων, την επαναφορά της 13ης και της 14ης σύνταξης, τις παροχές στη δημόσια Υγεία, την άμεση έκδοση και καταβολή των συντάξεων που εκκρεμούν. Παλεύουν για την κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών, αντιλαϊκών και φορομπηχτικών νόμων, για την ανακεφαλαιοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων.

902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου