Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΜΕ: Όλοι και όλες στα συλλαλητήρια την Πέμπτη 22 Οκτώβρη

ΠΑΜΕ: Όλοι και όλες στα συλλαλητήρια την Πέμπτη 22 Οκτώβρη 

Οργανώνουμε την εργατική λαϊκή απάντηση στο νέο κύμα επίθεσης! Μπορούμε να ανατρέψουμε τις αρνητικές εξελίξεις, να μην συνθηκολογήσουμε στο γκρέμισμα σε ό,τι έχει απομείνει. Να γίνουμε εμείς πρωταγωνιστές των εξελίξεων!
Το ΠΑΜΕ απευθύνει κάλεσμα αγωνιστικού ξεσηκωμού σε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις. Να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε την εργατική λαϊκή απάντηση με στόχο την παρεμπόδιση της νέας επίθεσης σφαγιασμού των δικαιωμάτων μας. Με στόχο την κατάργηση των αντεργατικών και αντιασφαλιστικών νόμων, την κάλυψη των απωλειών που είχαμε την περίοδο της κρίσης για τα κέρδη της καπιταλιστικής μεγαλοεργοδοσίας. Με στόχο τη διεκδίκηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών, της ζωής που μας αξίζει.
Το ΠΑΜΕ απευθύνει κάλεσμα συμπόρευσης σε συνδικαλιστές που πιθανά έχουμε διαφορετικές εκτιμήσεις σε διάφορα ζητήματα, όμως δεν ανεχόμαστε συνδικάτα και Ομοσπονδίες να βρίσκονται κάτω από τον κυβερνητικό και εργοδοτικό έλεγχο. Μαζί να οργανώσουμε την πάλη!
Απευθύνουμε πρόταση αγωνιστικής απάντησης, κάλεσμα προς όλα τα σωματεία να πάρουν άμεσα αποφάσεις συμμετοχής και να προχωρήσουμε σε δυναμικά συλλαλητήρια στις 22 Οκτώβρη, σε κάθε πόλη.
Να προετοιμαστούμε ταυτόχρονα για ΑΠΕΡΓΙΑ στις 12 Νοέμβρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου