Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Πανό του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Ακρόπολη για τους πρόσφυγες

Δύο μεγάλα πανό σήκωσαν στην Ακρόπολη, νωρίς σήμερα το πρωί, δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε ένδειξη αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.
Τα πανό είναι γραμμένα στα ελληνικά και τα αγγλικά, με το σύνθημα: «ΕΕ και ΝΑΤΟ κάνουν τη Μεσόγειο θάλασσα νεκρών. Να σταματήσει τώρα το έγκλημα. Αλληλεγγύη και άμεσα μέτρα στήριξης των προσφύγων».
Στην Ακρόπολη ανεμίζουν κόκκινες σημαίες από τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, ενώ διαβάζεται με ντουντούκα κείμενο στα ελληνικά και τα αγγλικά. Επίσης, στην είσοδο της Ακρόπολης μοιράζεται ανακοίνωση. 

Δ. Κουτσούμπας: Ο λαός μας δεν πρέπει να εξοικειωθεί με τις καθημερινές εικόνες των νεκρών προσφύγων, των πνιγμένων παιδιών στο Αιγαίο
Δεν έχουν τελειωμό οι τραγωδίες με πρόσφυγες και μετανάστες στο Αιγαίο. Ανθρωποι πνίγηκαν, μεταξύ αυτών μικρά παιδιά, σε διαφορετικά περιστατικά ανοιχτά της Σάμου, της Λέσβου και του Αγαθονησίου.
«Ο λαός μας δεν πρέπει να εξοικειωθεί με τις καθημερινές εικόνες των νεκρών προσφύγων, των πνιγμένων παιδιών στο Αιγαίο. Να εμποδίσει κάθε σχέδιο που μετατρέπει τη χώρα σε σταθμό εγκλωβισμένων προσφύγων», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Βίντεο με τη δήλωση του Δ. Κουτσούμπα για το δράμα των προσφύγων 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου