Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις στις 8 Μαϊου


                               Η περσινή συγκέντρωση τη Πρωτομαγιάς στο Σύνταγμα

Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση - συναυλία στο Σύνταγμα, 8 Μάη στις 10:00 π.μ.


Την ίδια μέρα στη Θεσσαλονίκη, στο Άγαλμα Βενιζέλου, 10.30 π.μ.
Με απεργία σε όσους κλάδους δουλεύουν την Κυριακή και συγκέντρωση - συναυλία στο Σύνταγμα, την Κυριακή 8 Μάη, στις 10.00 π.μ., τιμάει το ΠΑΜΕ τη φετινή Πρωτομαγιά. Η συναυλία αλληλεγγύης, που θα γίνει στο πλαίσιο της συγκέντρωσης, έχει τον τίτλο «Ένα τραγούδι για τον πρόσφυγα».
Για την Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα, έχουν οριστεί οι εξής προσυγκεντρώσεις συνδικάτων και μαζικών φορέων, όλες στις 9.00 π.μ.:
  • Πλατεία Κάνιγγος: Εργαζόμενοι και σωματεία Οικοδόμων, Ηλεκτρολόγων, Ξύλου, Τροφίμων - Ποτών, Τύπου - Χάρτου, Μετάλλου, Φαρμάκου, Ενέργειας, Ιματισμού, Επισιτισμού - Ξενοδοχείων, Εμπορίου, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Λογιστών, Καθαριστών - στριών, Μεταφορών, Δημόσιας και Ιδιωτικής Υγείας, Δημοσίου, ΟΤΑ, Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, Χρηματοπιστωτικού, Τηλεπικοινωνιών, Καλλιτεχνών, ΜΜΕ, Σύλλογοι αυτοαπασχολουμένων και ΕΒΕ
  • Ομόνοια: Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς Κεντρικού, Δυτικού, Βόρειου Τομέα, Μεσογείων, Συνταξιούχων, Φοιτητικοί και Σπουδαστικοί σύλλογοι
  • Μετρό «Ευαγγελισμός»: Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς Ανατολικού Τομέα
  • Στύλοι Ολυμπίου Διός: Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς Νότιου Τομέα
  • Ταχυδρομείο Συντάγματος: Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ).

Πρωτομαγιάτικες απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη την χώρα

Στη Θεσσαλονίκη, η πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ θα γίνει στις 10.30 π.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου και στον Πειραιά στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Καραϊσκάκη.
«Συνεχίζουμε ενάντια στην καπιταλιστική σκλαβιά, στον πόλεμο, στην ανεργία, στη φτώχεια» τονίζει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ για τα 130 χρόνια από την Εργατική Πρωτομαγιά.
Σε μαζική συμμετοχή στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ καλεί η ΟΓΕ
Συγκεντρώσεις για τον ταξικό εορτασμό της Πρωτομαγιάς θα γίνουν την Κυριακή 8 Μάη σε πολλές πόλεις:
Στο Κιλκίς, στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Ειρήνης

902
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου