Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Μεγάλη συγκέντρωση και πορεία του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη


Μεγάλη πορεία και συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα μαζική και πολύ δυναμική ήταν η πορεία στη Θεσσαλονίκη μετά το συλλαλητήριο που διοργανώθηκε από το ΠΑΜΕ στην πλατεία Αριστοτέλους με αφορμή τα εγκαίνια της 81ης ΔΕΘ. Εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι, συνταξιούχοι έφτασαν στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο που ήταν φρουρούμενο από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ειδικές κατασκευές για να μην πλησιάζουν οι διαδηλωτές, παρέμειναν για αρκετή ώρα εκεί βροντοφωνάζοντας συνθήματα, ενώ η πορεία συνεχίστηκε στους δρόμους, στο κέντρο της πόλης και ολοκληρώθηκε στο Άγαλμα Βενιζέλου.


«Κανένας συμβιβασμός με τη φτώχεια, τη μίζερη ζωή. Οργάνωση - Αγώνας για την ανατροπή». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλαν χιλιάδες εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, μικροί αγρότες, γυναίκες και νέοι από τη Θεσσαλονίκη αλλά και τους Νομούς της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας, που έδωσαν το «παρών» στο προσκλητήριο του ταξικού εργατικού κινήματος.
Στο συλλαλητήριο παραβρέθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας που σε δήλωσή του τόνισε ότι η μόνη λύση «είναι ισχυρό ΚΚΕ, εργατικό λαϊκό κίνημα ισχυρό, έτσι ώστε να μπορέσει να έρθει ξανά η πραγματική ελπίδα μέσα στο λαό»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου