Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στο Ζάπειο



ΠΑΜΕ
Κινητοποίηση στο Ζάππειο και στο συνέδριο φιέστα για το «Ευρωπαϊκό Κεκτημένο»
Παρέμβαση έξω από το Ζάππειο Μέγαρο, πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ, για να υποδεχτεί αγωνιστικά την κυβέρνηση και τους Ευρωπαίους υπουργούς και εργατοπατέρες, οι οποίοι είχαν  προσκληθεί από το υπουργείο Εργασίας, για να συμμετέχουν στο διεθνές συνέδριο φιέστα, για το «Ευρωπαϊκό Κεκτημένο» στις Συλλογικές Συμβάσεις και τα εργασιακά. Στο Ζάππειο βρέθηκαν και οι συνταξιούχοι, στο πλαίσιο της κινητοποίησης τους ενάντια στις περικοπές των συντάξεων.
Μιλώντας στους συγκεντρωμένους ο Γιώργος Πέρρος μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ σημείωσε ότι αυτοί που έχουν προσκληθεί στο Συνέδριο «είναι απέναντι μας, είναι εχθροί. Φοβούνται τη λαϊκή οργή και το κίνημα που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει θα ανασυνταχθεί και θα απαντήσει στην επίθεση». Αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία των ΕΚ, Ομοσπονδιών και Συνδικάτων για τις ΣΣΕ επισημαίνοντας ότι πρέπει να δυναμώσει τονίζοντας ότι «Δε μας αξίζει αυτή η ζωή».
Ο Γ. Πέρρος επεσήμανε ότι σήμερα δόθηκε μια απάντηση. Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλες πρωτοβουλίες, σε κλάδους, σε χώρους δουλειάς και σε γειτονιές. «Είναι γελασμένη η κυβέρνηση και ο υπουργός να νομίζουν ότι ξεμπέρδεψαν με το εργατικό κίνημα» σημείωσε. Παράλληλα τόνισε ότι με τη δράση που θα ακολουθήσει, στόχος είναι να διαμορφωθούν προϋποθέσεις ώστε οι εργαζόμενοι να απαντήσουν και με απεργία.

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου