Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Αγτζίδης Βλάσης: επαγγελματίας, ταμένος αντικομμουνιστής



Πρωτάθλημα αντικομμουνισμού: «Αυγή» - Χρυσή Αυγή σημειώσατε Χ
Δημοσίευση: Παρ, 18/09/2015 - 11:42
Την Πέμπτη ο Μιχαλολιάκος διαμαρτυρόταν στον «Real Fm» γιατί δεν καταδικάζονται τα «εγκλήματα των κομμουνιστών που είναι τα χέρια τους βουτηγμένα στο αίμα», γιατί δεν καταδικάζεται το «ΚΚΕ που έχει προτομή του Στάλιν».
Την Παρασκευή τη σκυτάλη πήρε η «Αυγή» - καλά διαβάσατε η «Αυγή» όχι η Χρυσή Αυγή - με άρθρο του γνωστού και μη εξαιρετέου Βλάση Αγτζίδη, ο οποίος διαμαρτύρεται για την ανοχή του αστικού πολιτικού συστήματος απέναντι στο ΚΚΕ και το «σταλινισμό»!!
Το άρθρο θα μπορούσε να είναι άνετα γραμμένο και δημοσιευμένο για τη Χρυσή Αυγή, το «Στόχο» ή άλλα φασιστικά έντυπα, αφού επαναλαμβάνει τα γνωστά αντικομμουνιστικά στερεότυπα, βγαλμένα από τα σκοτεινά προπαγανδιστικά επιτελεία της μετεμφυλιακής περιόδου. Έχουμε και λέμε:
  • Το ΚΚΕ είναι ξενοκίνητο, ιδρύθηκε ως εκφραστής της ξενοκρατίας στην Ελλάδα και της υποτέλειας στην ΕΣΣΔ!
  • Το ΚΚΕ υποκρίνεται ότι έχει φιλολαϊκή διέξοδο για να επιβάλει στο λαό μια δικτατορία, θέλει την εργατική τάξη να είναι υπό εκμετάλλευση για λογαριασμό ενός γραφειοκρατικού μηχανισμού.
  • Χαρακτηρίζεται τυχοδιωκτισμός ο αγώνας του ΔΣΕ, η κορυφαία στιγμή της ταξικής πάλης στην Ελλάδα.
  • Αναπαράγονται τα γνωστά περί προδοσιών, ενώ φτάνει στο σημείο να αναφέρεται στο ΚΚΕ με τον όρο «ΚΚΕ εξωτερικού», όρος ασφαλίτικος που χρησιμοποιούνταν μετά τη διάσπαση του 1968 και τη συγκρότηση του «ΚΚΕ εσωτερικού».
Είναι καθαρό ότι η προεκλογική δημοσίευση του συγκεκριμένου άρθρου δεν είναι τυχαία. Προφανώς η «Αυγή», καταφεύγοντας στο χυδαίο αντικομμουνισμό, επιδιώκει να θωρακίσει τον ΣΥΡΙΖΑ από την πολεμική που ασκεί το ΚΚΕ για την πολιτική του, τη στρατηγική του σύμπλευση με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, το 3ο μνημόνιο που ψήφισε και θα εφαρμόσει αύριο (εφόσον γίνει κυβέρνηση).
Τόσο «πρώτη φορά αριστερά», λοιπόν...
902

1 σχόλιο:

  1. Πάντως οι ακροδεξιοί τον κατηγορούν θεωρώντας τον αριστερό για τις απόψεις που έχει διατυπώσει για την Εθνική Αντίσταση και την κριτική που έχει ασκήσει στον δωσιλογισμό της κατοχικής περιόδου….

    Παράξενα πράγματα συμβαίνουν στη φτωχή μας πατρίδα

    https://kars1918.files.wordpress.com/2017/11/14-11-2013-cf87cf81cf85cf83ceae-ceb1cf85ceb3ceae-vs-ceb1ceb3cf84ceb6ceafceb4ceb7.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή